ORESUNDSBYN

VILLOR 164 m2

På Öresundsregionens första parkett i Bunkeflostrand
  • Antal 9 st
  • Boyta 164 m2
  • Tomtyta 355 – 589 m2
  • Antal rum 6 – 7 st
  • Pris från 6 450 000:-
  • Prel. tillträde Hösten 2019

TRIVSAMMA VILLOR
MED TIDLÖS KÄNSLA

Öresundsbyns friliggande tvåplansvillor på 164 m2 i två plan är vitputsade med ett kontrasterande rektangulärt parti i grå kulör på framsidan. På framsidan finns en gräs- och stenbelagd parkeringsplats för två bilar. Med öppen planlösning för kök och sociala ytor på bottenvåningen samt fyra sovrum plus allrum på
andra våningen erbjuder tvåplansvillorna ett härligt och funktionellt boende i en stilfull tidlös atmosfär som
inte blir daterad.

STILFULL ENTRÉ

Välkommen in i en av tvåplansvillorna. Kvalitetskänslan startar redan vid entrén med skärmtaket i glas. Den värmebehandlade entrédörren av ek kommer med tiden att ljusna och ge ett exklusivt intryck som behåller elegansen över lång tid. Parallellt med dörren finns ett välkomnande sidofönster. En grön häck avgränsar den natursingelbelagda framsidan intill en gräs- och stenbelagd parkeringsplats med plats för två bilar.

ANLAGD TRÄDGÅRD

Den lättskötta trädgården är anlagd med bland annat fruktträd och klar att användas redan vid inflyttningen. På baksidan av trädgården finns en uteplats, uppvuxen häck, gräsmatta och förråd med grönt sedumtak.

ÖPPNA YTOR MED
INBJUDANDE KÄNSLA

Kvalitetskänslan startar redan vid entrén, där man möts av ett svart klinkergolv, en elegant vit skjutgarderob och behaglig dimbar spotbelysning. Härifrån får man omedelbart kontakt med bottenvåningens stora sällskapsytor: först matrumsavdelningen ut mot gatan och därefter köksön som övergår till vardagsrummet med utgång till uteplatsen och trädgården. De stora ljusinsläppen skapar ett ljust och livfullt intryck med ypperlig kontakt mot gatulivet och trädgården.

MATERIALVAL AV HÖG KVALITET

I vardagsrummet ligger ett exklusivt ekgolv (enstavs ekparkett). Köksinredningen är vit med vitvaror i rostfritt och materialval av hög kvalitet från bland andra Marbodal och Siemens. I det intilliggande badrummet finns både wc och dusch. Denna trivsamma planlösning samlar de viktigaste sociala ytorna med köksön som naturligt centrum. Med en takhöjd på 2,60 meter bjuder entréplanet på en ljus och rymlig atmosfär – lika öppen och välkomnande till fest som vardag.

TVÄTTSTUGA I ENTRÉPLANET

En praktisk del i planlösningen är den helkaklade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva och tvättställ som ligger lätt tillgänglig med direkt anslutning från köksavdelningen i bottenplanet. Det gör att man lätt kan ”multitaska” mellan köket och tvättavdelningen utan att behöva bege sig upp till andra våningen. Det mörka klinkergolvet bildar en effektiv kontrast mot det vita väggkaklet och fyra spotar ger varm belysning.

BADRUM MED HARMONISK KÄNSLA

Via en vacker ekbelagd trappa kommer man upp till villornas andra plan med fyra sovrum, förvaring i vita skjutgarderober och ett allrum. I det rymliga badrummet finns badkar, duschhörna, wc och handfat. Även här skapar kombinationen av mörkt golvklinker och vitt väggkakel en fin kontrast. Med material från bland annat Svedbergs, FM Mattsson och IFÖ bjuder badrummet på en vacker och rogivande miljö.

ÖVERSIKTSPLAN

PLANRITNING

[vfb id=1]

Försäljning

Marcus Abrahamsson

REG. FASTIGHETSMÄKLARE
Tel: 070-188 00 18
marcus.abrahamsson@skandiamaklarna.se

Finansiering

Handelsbanken Malmö

Tel: 040-36 38 40
limhamn@handelsbanken.se

Strandängen

Strandängen

handelsbanken