BUNKEFLOSTRAND

FRÅN »VID SIDAN AV« TILL »MITT I PRICK«

Bunkeflostrand har ett svårslaget läge: strandnära med landsbygden strax intill, samtidigt som storstadsregionens alla fördelar finns precis inom räckhåll. Här finns ett bra utbud av skolor, kommersiell som offentlig service samt ett aktivt föreningsliv. Och kommunikationerna är minst sagt ypperliga.

GRANNE MED VÄRLDEN

Tågen som susar över Öresund och flygplanen som lyfter eller landar på Copenhagen Airport några mil bort är en påminnelse om att Bunkeflostrand har ett A-läge i norra Europas kanske mest intressanta tillväxtregion. Det intilliggande motorvägsnätet med E20, E6 och E65, Öresundsbron och det närliggande Hyllie med sin tågförbindelse gör det precis så enkelt att ta sig vart man vill inom Öresundsregionen – antingen man ska till Sveriges sydvästliga spets i Skanör/Falsterbo eller vidare ut i världen.

VÄLKOMMEN UT PÅ BADBRYGGAN!

De närmaste omgivningarna lever verkligen upp till förväntningarna på ett boende vid Öresund. Mysiga småvägar leder ner till strandkanten och badbryggan, barnvänligt långgrunt intill bryggan med flotte för simkunniga ute på lite djupare vatten. En kort cykeltur bort väntar Klagshamnsbadet och Sibbarps fina badplats med kallbadhus, minigolf, skateboardpark och restaurang.

VART SKA DU IDAG?

Gaten på Kastrup, Ideon i Lund eller Lilla Torg? Man behöver egentligen ingen karta för att förstå Bunkeflostrands osannolikt goda läge i Öresundsregionen. Det räcker faktiskt med att se sig omkring – det mesta finns ju inom synhåll.

[vfb id=1]

Försäljning

Marcus Abrahamsson

REG. FASTIGHETSMÄKLARE
Tel: 070-188 00 18
marcus.abrahamsson@skandiamaklarna.se

Finansiering

Handelsbanken Malmö

Tel: 040-36 38 40
limhamn@handelsbanken.se

Strandängen

Strandängen

handelsbanken