ORESUNDSBYN

RADHUS 124-145 m2

På Öresundsregionens första parkett i Bunkeflostrand
  • Antal 36 st
  • Boyta 124-145 m2
  • Tomtyta 147-308 m2
  • Antal rum 6
  • Pris från 4 500 000
  • Prel. tillträde Från Sommaren/hösten 2019

ENHETLIG ELEGANS
MED PERSONLIG LOOK

Öresundsbyns radhus i två plan är putsade i olika gråskalor från ljusa till mörka nyanser, vilket ger ett sobert intryck. Tillsammans med den snedställda placeringen skapas ytterligare variation som kontrasterar mot de rakställda villorna. Med fyra storlekar från 124–145 m2, en gräs- och stenbelagd parkeringsplats för en bil på framsidan (G-husen har parkering på gatan), öppen planlösning för kök och sociala ytor på bottenvåningen samt tre till fyra sovrum plus allrum på andra våningen, erbjuder radhusen ett ljust, välplanerat och trivsamt boende.

STILFULL ENTRÉ

Välkommen in i ett av radhusen. Lösningen med de fyra grånyanserna gör att varje radhus får sin egen karaktär och inte riskerar att försvinna in i mängden. Ytterligare personlighet ges av att radhusen är snedställda mot gatan, vilket skapar en tredimensionell effekt i kontrast mot de rakställda villorna. Kvalitetskänslan startar redan vid entrén med skärmtaket i glas. Den värmebehandlade entrédörren av ek kommer med tiden att ljusna och ge ett exklusivt intryck som behåller elegansen över lång tid. Parallellt med dörren finns ett välkomnande sidofönster. En grön häck avgränsar den natursingelbelagda framsidan intill en gräs- och stenbelagd parkeringsplats.

SKYDDAD UTEPLATS

På baksidan finns en uteplats som är insynsskyddad tack vare en 1,80 meter hög mur, putsad i samma kulör som husets fasad. En uppvuxen häck kompletterar tomtavgränsningen. Gräsmatta, fruktträd och förråd med grönt sedumtak kompletterar den lättskötta trädgården som är anlagd och klar att användas.

ÖPPNA YTOR MED
INBJUDANDE KÄNSLA

Kvalitetskänslan startar redan vid entrén, där man möts av ett svart klinkergolv, en elegant vit skjutgarderob och behaglig dimbar spotbelysning. Härifrån får man omedelbart kontakt med bottenvåningens stora sällskapsytor: först matrumsavdelningen ut mot gatan och därefter köksön som övergår till vardagsrummet med utgång till uteplatsen och trädgården. De stora ljusinsläppen skapar ett ljust och livfullt intryck med ypperlig kontakt mot gatulivet och trädgården.

MATERIALVAL AV HÖG KVALITET

I vardagsrummet ligger ett exklusivt ekgolv (enstavs ekparkett). Köksinredningen är vit med vitvaror i rostfritt och materialval av hög kvalitet från bland andra Marbodal och Siemens. I det intilliggande badrummet finns både wc och dusch. Denna trivsamma planlösning samlar de viktigaste sociala ytorna med köksön som naturligt centrum. Med en takhöjd på 2,60 meter bjuder entréplanet på en ljus och rymlig atmosfär – lika öppen och välkomnande till fest som vardag.

TVÄTTSTUGA I ENTRÉPLANET

En praktisk del i planlösningen är den helkaklade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva och tvättställ som ligger lätt tillgänglig med direkt anslutning från köksavdelningen i bottenplanet. Det gör att man lätt kan ”multitaska” mellan köket och tvättavdelningen utan att behöva bege sig upp till andra våningen.
Det mörka klinkergolvet bildar en effektiv kontrast mot det vita väggkaklet och fyra spotar ger varm belysning.

BADRUM MED HARMONISK KÄNSLA

Via en vacker ekbelagd trappa kommer man upp till villornas andra plan med fyra sovrum, förvaring i vita skjutgarderober och ett allrum. I det rymliga badrummet finns badkar, duschhörna, wc och handfat. Även här skapar kombinationen av mörkt golvklinker och vitt väggkakel en fin kontrast. Med material från bland annat Svedbergs, FM Mattsson och IFÖ bjuder badrummet på en vacker och rogivande miljö.

ÖVERSIKTSPLAN

[vfb id=1]

Försäljning

Marcus Abrahamsson

REG. FASTIGHETSMÄKLARE
Tel: 070-188 00 18
marcus.abrahamsson@skandiamaklarna.se

Finansiering

Handelsbanken Malmö

Tel: 040-36 38 40
limhamn@handelsbanken.se

Strandängen

Strandängen

handelsbanken