ORESUNDSBYN

RADHUS 134/145 m2

ETAPP:1

På Öresundsregionens första parkett i Bunkeflostrand
  • Antal 17 st.
  • Boyta 134/145 m2
  • Tomtyta 135 – 276 m2
  • Antal rum 6 st.
  • Pris från 4 600 000:-
  • Prel. tillträde Sommaren/hösten 2019

ENHETLIG ELEGANS
MED PERSONLIG LOOK

Öresundsbyns första etapp består av nio friliggande villor på 164 m2 i två plan, två treplansvillor på 189 m2 och 17 radhus på 134 – 145 m2 i två plan, samtliga gedigna stenbyggnader i en sober färgskala från ljusa till mörka nyanser. Tvåplansvillorna är vitputsade med ett kontrasterande rektangulärt parti i grå kulör på framsidan, medan treplansvillornas översta plan har en fasadbeläggning i mörkt trä. Till de intilliggande radhusen med sina raka och enkla linjer skapas variation genom den snedställda placeringen i kombination med att husens fasader har olika gråskalor. Resultatet är en stilfull tidlös atmosfär som inte blir daterad.

STILFULL ENTRÉ

Välkommen in i ett av radhusen. Lösningen med de fyra grånyanserna gör att varje radhus får sin egen karaktär och inte riskerar att försvinna in i mängden. Ytterligare personlighet ges av att radhusen är snedställda mot gatan, vilket skapar en tredimensionell effekt i kontrast mot de rakställda villorna. Kvalitetskänslan startar redan vid entrén med skärmtaket i glas. Den värmebehandlade entrédörren av ek kommer med tiden att ljusna och ge ett exklusivt intryck som behåller elegansen över lång tid. Parallellt med dörren finns ett välkomnande sidofönster. En grön häck avgränsar den natursingelbelagda framsidan intill en gräs- och stenbelagd parkeringsplats.

SKYDDAD UTEPLATS

På baksidan finns en uteplats som är insynsskyddad tack vare en 1,80 meter hög mur, putsad i samma kulör som husets fasad. En uppvuxen häck kompletterar tomtavgränsningen. Gräsmatta, fruktträd och förråd med grönt sedumtak kompletterar den lättskötta trädgården som är anlagd och klar att användas.

ÖPPNA YTOR MED
INBJUDANDE KÄNSLA

I entréhallen möts man av svart klinkergolv, en elegant vit skjutgarderob och behaglig dimbar spotbelysning. Härifrån får man omedelbart kontakt med bottenvåningens stora sällskapsytor: först matrumsavdelningen ut mot gatan och därefter köksön som övergår till vardagsrummet med utgång till uteplatsen och trädgården. De stora ljusinsläppen skapar ett ljust och livfullt intryck med ypperlig kontakt mot gatulivet och trädgården.

MATERIALVAL AV HÖG KVALITET

I vardagsrummet ligger ett exklusivt ekgolv (enstavs ekparkett). Köksinredningen är vit med vitvaror i rostfritt och materialval av hög kvalitet från bland andra Marbodal och Siemens. I det intilliggande badrummet finns både wc och dusch. Denna trivsamma planlösning samlar de viktigaste sociala ytorna med köksön som naturligt centrum. Med en takhöjd på 2,60 meter bjuder entréplanet på en ljus och rymlig atmosfär – lika öppen och välkomnande till fest som vardag.

TVÄTTSTUGA I ENTRÉPLANET

En praktisk del i planlösningen är den helkaklade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva och tvättställ som ligger lätt tillgänglig med direktanslutning från köksavdelningen i bottenplanet. Det gör att man lätt kan ”multitaska” mellan köket och tvättavdelningen utan att behöva bege sig upp till andra våningen. Det mörka klinkergolvet bildar en effektiv kontrast mot det vita väggkaklet och fyra spotar ger varm belysning.

FYRA SOVRUM PÅ ÖVRE PLAN

Via en vacker ekbelagd trappa kommer man upp till radhusens andra plan med fyra sovrum, förvaring i vita skjutgarderober och ett allrum. I det rymliga badrummet finns badkar, duschhörna, wc och handfat. Även här skapar kombinationen av mörkt golvklinker och vitt väggkakel en fin kontrast. Med material från bland annat Svedbergs, FM Mattsson och IFÖ bjuder badrummet på en vacker och rogivande miljö.

PLANRITNINGAR

Här nedan ser du en skiss över Öresundsbyn. Klicka på det hus du är intresserad av, så kommer planritningen upp.

Radhus Radhus Radhus Radhus Radhus Radhus

[vfb id=1]

Försäljning

Finansiering

Magnus Georgson

REG. FASTIGHETSMÄKLARE
Telefon: 040-36 36 96
Mobil: 0720-78 02 94
magnus.g@landgren.com

Veena Andersson

REG. FASTIGHETSMÄKLARE
Telefon: 040-669 05 17
Mobil: 0720-76 90 12
veena@landgren.com

Charlotte Lövenberg Persson

Telefon: 040-36 38 52
chlo01@handelsbanken.se

Anna Claesson

Telefon: 040-36 38 58
ancl03@handelsbanken.se

Finansiering

Charlotte Lövenberg Persson

Telefon: 040-36 38 52
chlo01@handelsbanken.se

Anna Claesson

Telefon: 040-36 38 58
ancl03@handelsbanken.se

Strandängen

Landgren

handelsbanken