ORESUNDSBYN

PARHUS 133-145 m2

På Öresundsregionens första parkett i Bunkeflostrand
  • Antal 8 st.
  • Boyta 133-145 m2
  • Tomtyta 242-373m2
  • Antal rum 6
  • Pris från 4 850 000
  • Prel. tillträde Sommar 2020

ÅTTA PARHUS
I TVÅ STORLEKAR

Öresundsbyns vitputsade parhus i två plan finns i två storlekar: 133 eller 145 m2. Parhusen har en gräs- och stenbelagd parkeringsplats för en bil på framsidan, öppen planlösning på bottenvåningen samt fyra sovrum plus allrum på andra våningen. Kort sagt, ett funktionellt och trivsamt boende med härliga sociala ytor.

ÖPPNA YTOR MED
INBJUDANDE KÄNSLA

Kvalitetskänslan startar redan vid entrén, där man möts av ett svart klinkergolv, en elegant vit skjutgarderob och behaglig dimbar spotbelysning. Härifrån får man omedelbart kontakt med bottenvåningens stora sällskapsytor: först matrumsavdelningen ut mot gatan och därefter köksön som övergår till vardagsrummet med utgång till uteplatsen och trädgården. De stora ljusinsläppen skapar ett ljust och livfullt intryck med ypperlig kontakt mot gatulivet och trädgården.

MATERIALVAL AV HÖG KVALITET

I vardagsrummet ligger ett exklusivt ekgolv (enstavs ekparkett). Köksinredningen är vit med vitvaror i rostfritt och materialval av hög kvalitet från bland andra Marbodal och Siemens. I det intilliggande badrummet finns både wc och dusch. Denna trivsamma planlösning samlar de viktigaste sociala ytorna med köksön som naturligt centrum. Med en takhöjd på 2,60 meter bjuder entréplanet på en ljus och rymlig atmosfär – lika öppen och välkomnande till fest som vardag.

TVÄTTSTUGA I ENTRÉPLANET

En praktisk del i planlösningen är den helkaklade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva och tvättställ som ligger lätt tillgänglig med direkt anslutning från köksavdelningen i bottenplanet. Det gör att man lätt kan ”multitaska” mellan köket och tvättavdelningen utan att behöva bege sig upp till andra våningen. Det mörka klinkergolvet bildar en effektiv kontrast mot det vita väggkaklet och fyra spotar ger varm belysning.

BADRUM MED HARMONISK KÄNSLA

Via en vacker ekbelagd trappa kommer man upp till villornas andra plan med fyra sovrum, förvaring i vita skjutgarderober och ett allrum. I det rymliga badrummet finns badkar, duschhörna, wc och handfat. Även här skapar kombinationen av mörkt golvklinker och vitt väggkakel en fin kontrast. Med material från bland annat Svedbergs, FM Mattsson och IFÖ bjuder badrummet på en vacker och rogivande miljö.

ÖVERSIKTSPLAN

[vfb id=1]

Försäljning

Marcus Abrahamsson

REG. FASTIGHETSMÄKLARE
Tel: 070-188 00 18
marcus.abrahamsson@skandiamaklarna.se

Finansiering

Handelsbanken Malmö

Tel: 040-36 38 40
limhamn@handelsbanken.se

Strandängen

Strandängen

handelsbanken